Maskinproducenter

DMG MORI

DMG MORI er en sammenslutning af flere maskinbyggere. DMG har deres egen måde at gøre tingene på, men der gør ikke tingene ringere. CNC Styringerne ligner ikke altid en original Siemens styring, men der er ofte Sinumerik inde bag ved overfladen. CNC Midt arbejder gerne med DMG MORI, Deckel Maho og Gildemeister.. også selvom der ikke står Siemens på styringen. DMG har i mange år brugt Heidenheins styringer og Siemens Simodrive 611 som akse-styring.

Fejlsøgning på Simodrive & Sinamics, samt levering af reservedele, nye som brugte er et af CNC Midt’s hovedområder.

CHIRON

Chiron skriver selv at et Sinumerik CNC kontrolleret maskincenter fra Chiron garanterer “high-speed manufacturing” af høj kvalitet og maks produktivitet. Chiron producerer maskiner indenfor følgende kategorier: Fræsning, drejning, boring m.fl.

Jeg kender mange af maskintyperne. Bl.a. andet gennem fejlsøgning, optimeringer og udvidelser i PLCén til robot-interfaces.

?

SW Technology people

SW, Schwäbische Werkzeugmaschinen GmbH, er en af de store spillere på markedet. ‘Technology People’ er et slående slogan. De har styr på teknikken og maskinerne holder i rigtig mange år.

Jeg har meget erfaring med typerne BA25, BA35, BA40, BA-S03, BA400 og BA422.

Brands vi supporterer

Dem her har vi erfaring med…og mange flere

Mere information? Ring 60 679 779