CIMCO & Dataopsamling

BRUG CIMCO TIL AT OPTIMERE PROGRAM-LAGRING, EDITERING AF NC PROGRAMMER OG SAMLE PRODUKTIONSDATA.

Kontakt CNC Midt for en snak om jeres behov for Cimco Edit, DNC-MAX, MDC-MAX, CNC-Calc. Ved større installationer samarbejdes der med Erik Poulsen fra CNConnect ApS – se i øvrigt meget mere om Cimco ved at klikke på CIMCO logoet her:

CIMCO Integration Authorized Reseller

EDITERING OG TRANSMISSION AF NC PROGRAMMER

EN PROFESSIONEL, PÅLIDELIG OG FULDT UDSTYRET CNC-EDITOR
CIMCO Edit er markedets mest populære CNC-programeditor. Med over 80.000 licenser distribueret i løbet af de seneste få år, er CIMCO Edit den foretrukne editor for professionelle CNC-programmører, der kræver et fuld udstyret og pålideligt, prisgunstigt og professionelt editerings- og kommunikationsværktøj.

PRODUKTIONSDATA-OPSAMLING MED CIMCO MDC-MAX

MDC-Max en en komplet MDC løsning der både kan bruges hos mindre virksomheder med nogle få maskiner, men i særdeleshed også på større fabrikker med mange CNC maskiner. MDC-Max softwaren er utrolig fleksibel og kan sættes op så det passe netop det miljø det bruges i. Nye maskiner der kommer til på et senere tidspunkt, kan uden problemer lægges ind i den eksisterende software.

MDC-Max analyserer de data det modtager fra maskiner og produktion. Data kan derefter præsenteres i et utal af statistikker og rapporter i mange forskellige designs.

Da MDC-Max er et netværksbaseret system, lagret på en central server, kan alle data også ses på mobiltelefoner, tablets og endda på TV-skærme.

Mere information? Ring 60 679 779